Termeni si conditii

Site-ul www.stilpropriu.ro, este proprietatea firmei SC Play Solutions SRL inregistrata in Bucuresti, Sector 5, Calea Rahovei , Nr. 297, Bl.72 A, Sc.A, Ap.21, J40/9194/2012, CUI/CIF: RO30536370, si va fi numita in continuare Play Solutions.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Play Solutions isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

Play Solutions garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul stilpropriu.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Ana Online fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre stilpropriu.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Play Solutions, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a Play Solutions asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului stilpropriu.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietateaPlay Solutions si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Play Solutions a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului stilpropriu.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite dePlay Solutions pe site-ul stilpropriu.ro, politica de preturi

Play Solutions isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul stilpropriu.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. 

Preturile prezentate includ toate taxele aplicabile si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. 

Continutul stilpropriu.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor. Din acest motiv, Play Solutions nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ulstilpropriu.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. Play Solutions si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

3. Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul stilpropriu.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau prin card bancar; dovada platii trebuie trimisa catre Play Solutions la adresa de e-mail comenzi@casepractice.ro. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Play Solutions. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Play Solutions isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul firmei de curierat rapid Bookurier.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 7 si 10 zile lucratoare. Pentru a vedea in cat timp ajunge un produs la dvs. verificati termenul de livrare cu un reprezentant al stilpropriu.ro. 

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Play Solutions isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Play Solutions care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Play Solutions fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Play Solutions de la acest client.

5. Informatii despre RETURUL produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul cu stilpropriu.ro fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta,  numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile.

Astfel, produsele cumparate de pe stilpropriu.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile lucratoare de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic (0766.641.519) sau pe email (comenzi@casepractice.ro) intentia de a returna un produs/mai multe produse.

Produsul va fi returnat in aceeasi stare in care s-a livrat, adica nou si in cutie, impreuna cu toate accesoriile aferente produsului. In caz contrar el poate fi reexpediat clientului.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, murdarie etc. Produsele trebuie returnate prin curier rapid. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv. 

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia facturii si formular de retur (fie pe email la comenzi@casepractice.ro, fie printata si trimisa in colet).

stilpropriu.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

6. Comentariile utilizatorilor pe site-ul stilpropriu.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul stilpropriu.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Play Solutions isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Play Solutions nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Play Solutions si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa comenzi@casepractice.ro

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul stilpropriu.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Play Solutions nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate.Play Solutions nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului stilpropriu.ro.

8. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe allboutique.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului stilpropriu.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.