Protejarea datelor

stilpropriu.ro va garanteaza confidentialitatea informatiilor. Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti. Aceste date vor fi folosite exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la magazinul stilpropriu.ro.

Pentru a putea efectua cumparaturi online avem nevoie de urmatoarele informatii despre Dvs.: nume, prenume, e-mail, adresa si numar de telefon. In cazul persoanelor juridice (firme) va fi nevoie si de informatii ca numarul de inregistrare la Registrul Comertului, codul unic de identificare, sediul social samd.

Informatiile solicitate vor fi folosite pentru procesarea comenzii dumneavoastra si pentru a va aduce la cunostiinta eventualele modificari ale functionarii website-ului. De asemenea, putem strange informatii referitoare la numarul de utilizatori ai website-ului sau informatii care ne pot ajuta sa il imbunatatim sau sa il dezvoltam. Daca aveti comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate va rugam sa ne contactati pe e-mail.